Atter sankthans i havnepark

Foto: Per Buurgaard Christensen

Igen i år bliver der fejret sankthans i Kalundborg Havnepark.

Sidste års arrangør, Kalundborgfirmaet CF Event, som består af Simon Rugbjerg Andersen, Anders Kjærulff og Jeppe Lodall vil igen sørge for en festlig sankthansaften.

CF Event trådte til sidste år, da foreningerne bag den traditionsrige sankthansfest på Gisseløre, Lion's Club samt Skt. Georgsgildet ophørte deres mangeårige tradition med at holde sankthans.

– Ved fælles hjælp fik vi stablet et godt arrangement på benene, som – på trods af halvkedeligt vejr – trak omkring 1500 mennesker til, siger Anders Kjærulff.

– Vi er så heldige, at der spilles flere VM-kampe samme dag, som vi viser på storskærmen i havneparken. Så der er lagt op til en rigtig fest med både bål, fodbold og mad og drikke, siger Anders Kjærulff.

Til sankthansaften vil der være nogle forskellige madboder, og her har Slagter Jacobsom første leverandør meldt sig på banen.

Der vil som sidst være livemusik, masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, mulighed for at købe drikkelse, snacks med mere. Der er gratis adgang.

Der vil igen vil være et børnebål, og denne gang der blive sunget midsommervise ved bålet og ikke fra scenen. Måske skal nationalmeleodien også synges i forbindelse med fodboldkampen.

Sankthans falder i år på en lørdag, hvilket også gør det muligt for at starte festlighederne op tidligere .

Cathrine Sinding fra Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune var glade for sidst års arrangemetn.

– Det var rigtig vellykket, og det viste hvor meget vi kan, når vi samarbejder i havneparken. Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med CF Event om sankthans igen i år. Det er den første i en række af aftaler, som vi glæder os til at offentliggøre, siger hun.