700 deltog i stor seniorfest

Torsdag klokken 12 markerede det 13. år, hvor foreningen H.F. Vestsjællands Venner kunne byde Kalundborg Kommunes seniorer inden for til en udsolgt seniorfest i Hvidebækhallen.

Se billederne: 700 deltog i stor seniorfest
Foto: Anders Ole Olsen

Uden for den store Hvidebækhal i Jerslev var Dannebrog hejst, mens solen stillede skarpt på de usædvanligt mange biler, der vidnede om en hal, der var fyldt til randen med 700 glade festdeltagere.

Siden billetterne til årets seniorfest blev sat til salg i november blev de første 500 billetter revet væk i løbet af blot en uge, mens de sidste 200 billetter forsvandt to uger inden afholdelsen torsdag eftermiddag.

Inden for i hallen blev der danset til tonerne af “Barndomstiden”, fremført af søn og far, Johnny Hansen fra »Kandis« og Bjørn Hansen fra »Bjørn og Okay«. En duo, der til sammen har været på den danske popscene gennem adskillige årtier.

En velsmurt maskine

Det er foreningen H.F. Vestsjællands Venner, der i 13 år har stået for at inviterer det modne publikum inden for til fællesspisning, kaffe, kage og ikke mindst dans og fællessang.

Til at sikre leveringen af både mad og drikke stod de omkring 30 frivillige.

En af dem, der er med til at sørge for, at seniorfesten forløber gnidningsfrist, er Inge Nielsen.

I mere end et årti har hun trukket i frivilliguniformen og serviceret omkring 50 gæster ved bord nummer to.

– Det hele skal helst køre som en velsmurt maskine. Der er mange mennesker og meget mad, der skal serveres både hurtigt og på de rigtige tidspunkter. Derfor har man som frivillig et bord, man er ansvarlig for, siger hun.

For Inge Nielsen er det både fællesskabet mellem de frivillige og den gode hal-stemning, der er årsagen til, at hun år efter år vender tilbage som frivillig:

– Mange af de frivillige har været med i rigtigt mange år, så vi har et enormt godt fællesskab. Og så er det sjovt at se og opleve en masse glade mennesker, forklarer hun.

Foruden Johnny og Bjørn Hansen underholdte også gruppen Stine og Martin samt den musikalske duo Butterflies.

Ansvaret for maden var lagt i hænderne på Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus, mens kringlen var leveret af Kvickly Kalundborg.