16-årig lavede uro på stationen

Fortælling og tryllekunst

Lørdag aften rykkede politiet ud til stationen, fordi en teenager fra Skælskør skabte uro. Foto: Eva Lyng Johansen

Foto: Foto: Eva Lyng Johansen

Lørdag klokken 19.06 rykkede politiet ud til togstationens område efter en anmeldelse om, at en ung mand havde slået og sparket på glasvinduer og træplader inde i venterummet på stationen.

Politiet fik i en mindre gruppe af personer kontakt til en lettere spirituspåvirket, ung mand, der indledningsvist ikke ville oplyse sit navn til politiet.

Der var ikke umiddelbart ødelagt noget i venterummet, og da den unge mand fortsat ikke ønskede at oplyse noget om sin identitet, måtte politiet anholde ham i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af retsplejeloven.

Anholdelsen medførte nogle verbale udtalelser af mindre pæn karakter til politiet, så den unge mand blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Til sidst lykkedes det politiet at få den anholdte identificeret som en 16-årig ung mand fra Skælskør, hvis værge blev underrettet om både anholdelsen og om sigtelserne mod ham.

Den 16-årige blev løsladt efter afhøring til de to sager, som han kan forvente at høre nærmere om på et senere tidspunkt.

Lørdag aften rykkede politiet ud til stationen, fordi en teenager fra Skælskør skabte uro. Foto: Eva Lyng Johansen