Skatteøen kommer til Ishøj

Forestillingen Skatteøen af Folketeatret, som snart kommer til Ishøj, er dramatiseret frit efter Robert Louis Stevensons roman og med musik af Sebastian.
Forestillingen Skatteøen af Folketeatret, som snart kommer til Ishøj, er dramatiseret frit efter Robert Louis Stevensons roman og med musik af Sebastian.

Se eller gense det hæsblæsende eventyr fra de store have, når Skatteøen kommer til Ishøj den 23. januar i Ishøj Kultur Café.

I 1745 ankommer den gamle sørøverkaptajn Bill Bones til kroen Admiral Benbow med en mystisk rejsekiste. Kroen drives af Mrs. Hawkins. Hendes søn Jim finder et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde.

Du kan opleve Skatteøen i Ishøj Kultur Café den 23. januar klokken 19.30 med Lars Bom i sin glansrolle som den etbenede pirat John Silver. Han er omgivet af hele Skatteøens brogede og fantasifulde persongalleri inklusiv en talende papegøje.

Kaptajn Flints gemte skat skal findes, og sammen med doktoren Livesey og godsejeren Trelawney tager Jim af sted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres anfører John Silver – forklædt som skibskok. Et spændende kapløb om skatten er sat i gang.

Skatteøen er årets familiemusical og havde urpremiere på Folketeatret tilbage i 1986. Her blev forestillingen straks en kæmpe succes og har siden spillet over 700 gange. Med Sebastians kendte og populære sange er Skatteøen blevet alle tiders folkekære familiemusical.

Skatteøen varer 2 timer og 25 minutter og er velegnet for voksne og børn fra 6-7 år.

Billet til teaterforestillinger i Ishøj Kultur Café koster 100 kr. for medlemmer af KulturCaféens Venner, 50 kr. for børn og unge samt 125 kr. for øvrige. Du kan købe billetter i Ishøj Kultur Café, via www.kulturcafe.dk eller på www.billetlugen.dk.