Kærbo Kabaret klappede

Borgmester Ole Bjørstorp (S) klippede den røde snor til den første Kærbo kabaret, der foldede sig ud onsdag den 9. marts kl. 11 og kl. 14 i Kærbo samlingssal.

Der var fuldt hus til begge forestillinger, hvilket vil sige 160 i alt, og alle morede sig over de i alt 14 numre, som handlede om Kærbo. Forestillingen kl. 14 blev bl.a. overværet af Mattias Tesfaye (S).

Kabareten var en hyldest til omsorgscenteret Kærbo på godt og ondt. Arrangementet var sat i scene af Michael Brostrøm, som sammen med Anne-Lise Svendsen, der havde skrevet alle numre, også stod for instruktionen. Aktører var foruden Michael også Pia Petersen, Liza Schlichting, Jack Eiche, Marianne Jørgensen og Leif Jensen. Desuden deltog Susanne Stauning og Kirsten Hirch. Bag klaveret var Sanne Graulund. Linedance-holdet fra Kærbo deltog med 10 personer med Anette Christoffersen i spidsen. Hun underviser netop i Linedance på Kærbo.

Beboerne på omsorgscenteret taler stadig om kabareten og håber, at det bliver en tilbagevendende begivenhed. Aktørerne var brugere af Kærbo, beboere og ansatte, og Anne-Lise Svendsen, som havde skrevet alle numre, bor selv på Kærbo. På spørgsmålet om der er flere tekster at skrive vedrørende Kærbo, svarer Anne-Lise Svendsen med et glimt i øjet:

– Masser. Der sker hele tiden noget på et omsorgscenter af mærkelige og morsomme ting, og jeg har øjne for dem alle.

Michael Brostrøm forklarer, hvordan kabareten forløb:

– Vi havde kun øvet i to måneder og havde kun regnet med denne ene kabaret, som vi opførte to gange samme dag, så alt i alt gik det fint, men vi er alle meget trætte nu. Vi er jo blevet spurgt, om vi ville fortsætte til næste år, og det er ikke umuligt, at vi gør det. Der er et par ting, som skal være i orden fremover, og hvis det går i orden, så ja.