Henrik hyldet for 25 år i byrådet: – Vi har brug for folk som dig

Henrik hyldet for 25 år i byrådet: - Vi har brug for folk som dig

Socialdemokraten Henrik Olsen kan i år fejre 25-års jubilæum i Ishøj Byråd. Torsdag den 19. januar blev han fejret i byrådssalen.

– Et stort og varmt tillykke med 25 år i demokratiets tjeneste, lød det fra borgmester Merete Amdisen ved receptionen i byrådssalen, og her var familie, venner og byrådskolleger mødt op med lykønskninger til jubilaren.

Henrik Olsen er en ægte Ishøj dreng. Hans familie flyttede til kommunen i 1972, da han var 9 år gammel. Tilværelsen som byrådsmedlem startede i 1998, hvor han som 35-årig blev valgt ind i Ishøj Byråd for Socialdemokratiet.

Stadig ambitioner for Ishøj

Gennem de 25 år i byrådet har Henrik Olsen blandt andet været kulturformand i ti år fra perioden 2004-14, og efter valget i 2021 blev han udpeget som formand for Teknik- og Bygningsudvalget.

– Jeg sætter en stor ære i at få lov til at fremme og udvikle kommunen. Efter 25 år i byrådet har jeg fortsat mange ambitioner for Ishøjs bedste, og jeg stortrives i det politiske arbejde. Den gang jeg kom til Ishøj, var vi ikke mere end nogle tusinde borgere. I dag er vi oppe på mere end 23.000 borgere, og jeg har fået muligheden for at præge, udvikle og følge det ene store udviklingsprojekt efter det andet, siger Henrik Olsen.

Vi har brug for din erfaring

Under talen til receptionen takkede borgmester Merete Amdisen for indsatsen gennem årene og sagde blandt andet:

– Henrik, vi har brug for folk som dig. Med dine 25 år i byrådet bidrager du med erfaring og historisk viden, som nyere medlemmer kan læne sig op ad, når der skal tages beslutninger. Tak for indsatsen gennem årene og dit hjerte for Ishøj.

Henrik Olsen arbejder til daglig ved politiet i Roskilde, bor i Vejleåparken og er far til Daniel på snart 29 år. I 2022 blev han tildelt Dannebrogordenens Ridderkors for tro tjeneste i Ishøj Byråd.

Henrik hyldet for 25 år i byrådet: – Vi har brug for folk som dig. Pressefoto