Formodet pusher fængsles: Udøvede vold under ransagning

Pusher: En række anmeldelser fra et boligområde i Ishøj førte tirsdag aften til en ransagning af en lejlighed og en anholdelse af en 22-årig mand. Han varetægtsfængsles i to uger.

Falsk bankmand narrede 91-årig
Foto: THOMAS OLSEN

Ishøj: Tirsdag aften var Københavns Vestegns Politi i aktion ved en lejlighed i boligområdet Ågarden i Ishøj.

Der har fra området været talrige anmeldelser om narkosalg de seneste måneder, er redaktionen blevet fortalt af flere kilder med tilknytning til stedet.

Det er da også de mange henvendelser, der ligger bag aktionen, oplyser kommunikationsansvarlig i politikredsen, Claus Buhr.

– Klokken 20:40 ransagede vi en lejlighed på baggrund af anmeldelser om narkosalg på stedet, siger han.

Opnået mistanke over tid

Claus Buhr kan dog ikke oplyse konkrete detaljer om, hvad der førte til ransagning tirsdag, men han bekræfter, at politiet har modtaget flere anmeldelser fra området, og at politiet har formodning om, at manden havde videresalg af stoffer til hensigt.

Han suppleres af vicepolitiinspektør Lise Jensen:

– Vi har løbende samlet forskellige informationer på baggrund af anmeldelser om narkosalg på stedet. Så har vi opnået et mistankegrundlag, der har været nok til, at vi foretog en ransagning, siger hun.

Politikredsen har desuden udsendt en opdatering på Twitter, hvor det oplyses, at en 22-årig mand blev anholdt på stedet, da der på adressen blev fundet 14 gram hash.

Politiet kan dog ikke oplyse om eventuelle andre ulovlige forhold grundet den verserende sag.

Manden modsatte sig desuden så voldsomt under anholdelsen, at han ligeledes blev sigtet for vold mod politifolkene.

Efter grundlovsforhør om formiddagen onsdag blev manden varetægtsfængslet i foreløbig to uger, informerer Vestegnens Anklagere på Twitter onsdag eftermiddag.