Eksklusiv tur på højkant: Ishøj Kommune og ARKEN bidrager til Danmarksindsamlingen

Eksklusiv tur på højkant: Ishøj Kommune og ARKEN bidrager til Danmarksindsamlingen

Foto: Thomas Mikkel Jensen

Foto: Thomas Mikkel

Ishøj: “Teambuilding i skønne omgivelser i Ishøj Strandpark. En dag i dejlige omgivelser, hvor samvær og kreativitet er i højsædet.“

Det er, hvad man kan se frem til, hvis man har det højeste bud i auktionen, som Ishøj Kommune og ARKEN er gået sammen om til fordel for Danmarksindsamlingen 2023.

Auktionen løber frem til lørdag aften, og man kan afgive sit bud via hjemmeside laurtiz.com, eller ved at klikke her. Har man højeste bud, når auktionen slutter, kan man invitere op til 20 personer til en hyggelig dag, der starter med morgenmad på ARKEN efterfulgt af omvisning på museet med direktør Maria Nipper.

Inden frokosten, som også spises på ARKEN, er der kreativ workshop, hvor deltagerne selv kan finde sin indre kunstner frem, og efter frokosten fortsætter dagen i Ishøj Roklub, hvor man kan prøve kræfter med paddleboarding. Sidste stop er en tur til Ishøj Naturcenter, som også ligger i Ishøj Strandpark, hvor man selv kan vælge, om man vil på en sanketur, lave mad på bål eller noget helt tredje.

Dagen har en vejledende pris på 20.000 kroner, og i skrivende stund er det højeste bud 2400 kroner, så der er mulighed for at gøre et kup og samtidig støtte et godt formål. Pengene går nemlig til Danmarksindsamlingen, der i år samler ind til sårbare børn rundt om i verden.

– Som kommune ønsker vi at bidrage til en god sag, og vi får samtidig muligheden for at sætte Ishøj på Danmarkskortet og vise, hvilken perle Ishøj Strand er, siger borgmester Merete Amdisen (S).

– Danmarksindsamlingen spurgte allerede sidste år, om vi havde lyst til at bidrage, og derfor gik jeg til Maria Nipper (direktør på ARKEN, red.) og spurgte, om de havde lyst til at være med, tilføjer hun.