Den ældste i front i Ishøj bordtennis

Foto: Jørgen Hansen
Ishøj Bordtennisklubs spillende formand Tonni Schrøder er blandt de bedste i 70 års alderen og har vundet mange veteran mesterskaber.
Ishøj Bordtennisklubs spillende formand Tonni Schrøder er blandt de bedste i 70 års alderen og har vundet mange veteran mesterskaber.

Bordtennis: Den ældste i Ishøj er nødt til at være i front også som spiller.

Selv om Tonni Schrøder er blevet 74 år, kan han fortsat gøre sig gældende som spiller.

Netop alderen gør, at han ikke er arbejdsramt. De fire øvrige på Ishøjs bedste hold i serie 2, kreds 17 har alle skiftende arbejdstider, og derfor må de nødvendigvis skiftes til at spille.

– Jeg har derfor spillet med i alle ni holdkampe og vundet 26 ud af de 27 singler. Men da holdet ikke er særlig homogent, har holdet ret svingende resultater, siger Tonni Schrøder til Sydkysten.

Ishøj har foreløbig 11 point for de ni kampe.

– Brøndby BC ligger på 1.pladsen med 15 points, holdet har kun tabt til os, og det skete med hele 8-2. Det er en meget uforudsigelig række, den ene dag kan et hold slå et tophold og næste dag tabe til et bundhold, men det gør det også sjovt at være med, siger Ishøjs spillende formand, Tonni Schrøder, videre. Trods de store udsving ligger Ishøjs hold dog relativt godt placeret, hvor op- og nedrykning ikke synes at være en mulighed.

Ishøjs første kamp i 2016 bliver udekampen mod Albertslund, som i klubbernes første møde tabte 7-3. Det foregår 5. januar, mens første hjemmekamp på Vibeholmskolen er et lokalopgør mod Greve 12. januar kl. 19.00.

16.-17. januar afvikles ØBTU's veteran mesterskaber i Taastrup. Her skal Tonni Schrøder prøve at forsvare de to guldmedaljer, han vandt sidste år i Veteran 70 single og double.