Amdisen glæder sig over løft til Ishøj Station: – Vigtigt at man understøtter trygheden

Ishøj. Ishøj Station er en af de 26 stationer, der får del i en pulje på 45 millioner kroner til modernisering.

Amdisen glæder sig over løft til Ishøj Station: - Vigtigt at man understøtter trygheden

Ishøj: Nyheden om, at de 26 S-togsstationer på linje A og E får et visuelt løft, der skal gøre stationerne pænere og få dem til at føles mere trygge, vækker glæde hos Ishøjborgmester Merete Amdisen.

I alt er der afsat 45 millioner kroner til modernisering af de i alt 26 stationer på strækningen fra Hillerød i nord til Køge i syd, og der er lagt op til, at hver station får et løft for mellem en halv og to millioner kroner.

– Ishøj Station bliver et vigtigt knudepunkt for trafik, når letbanen står færdig om nogle år, og hvis det hele skal spille sammen, er det vigtigt, at man understøtter trygheden på den nuværende station, siger Merete Amdisen.

– Jeg håber, at det kan skabe en større sammenhæng og overgang fra stationspladsen til bycentret, og jeg forestiller mig, at vi som kommune og Ishøj Bycenter kan gå i dialog med DSB, så de forskellige områder kan tænkes sammen.

Det er efterhånden mere end ti år siden, at Ishøj Kommunes arbejde med at gøre selve stationspladsen mere tryg at færdes på blev gjort færdigt, og i 2021 blev området bundet sammen med Køge Bugt Strandpark, da ARKENWALK med de knaldrøde lygtepæle blev etableret.

Arkivfoto.