Stur stur nummer: Vind billetter til Cirkus Baldoni

Cirkus Baldoni rejser cirkusteltet I Avedørelejren den 21. og 22. april og du kan vinde dig vej til et show med knivkastning, klovnerier og akrobatik.

Her kan du opleve Cirkus Baldoni med Amin Jensen i front

Amin Jensen er sprechstallmeister, når Cirkus Baldoni besøger Hvidovre senere på måneden. På avisens facebookside kan du vinde billetter til en tur i manegen.

Foto: Presse

Mine damer og herrer det bliver værre og værre. I samarbejde med Cirkus Baldoni trækker Vestegnen Hvidovre lod om 10×2 billetter til underholdning for store og små, når Cirkus Baldoni fylder manegen med jonglører, klovne og akrobater.

Titlen på årets forestilling er ’Hit med Cirkus’ og ifølge Cirkus Baldoni vil årets show samle hele familien.

– Vi tør godt love, at der bliver masser at snakke om længe efter at I har forladt Cirkusteltet, fortæller cirkusdirektør René Baldoni, der igen i år har sammensat et show helt uden dyr, men til gengæld med internationale artister fra stort set hele Europa.

– I kan derfor roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden, lyder det fra René Baldoni.

Amin Jensen styrer løjerne

Til at binde forestillingen sammen har Cirkus Baldoni i år allieret sig med den kendte entertainer og Hvidovreborger Amin Jensen. Sammen med Løven Leonardo vil han føre publikum sikkert igennem showet, og på Vestegnen Hvidovres facebookside kan du vinde dig vej til forestillingen, da vi trækker lod om 10×2 billetter til forestillingen lørdag den 22. april klokken 14.10. Vi trækker vinderne tirsdag den 18. april klokken 12. Vinderne får direkte besked.

Du kan læse mere om showet og købe billetter på baldoni.dk.