Overtidsscoring sikrer tre point

Det blev til fem ligasejre på stribe for Hvidovre IF, da Andreas Smed blev matchvinder i dommerens tillægstid i opgøret mod HB Køge fredag aften

Hvidovre-spillerne sikrede sig tre point i dommerens tillægstid, da HB Køge fredag kom på besøg på Hvidovre Stadion.

Hvidovre-spillerne sikrede sig tre point i dommerens tillægstid, da HB Køge fredag kom på besøg på Hvidovre Stadion.

Foto: Robert Hendel

Hvidovre IF er kommet forrygende fra start i denne sæson. Fredag aften kom HB Køge på besøg, og gæster lagde bedst ud i opgøret, hvor træværket efter to minutter reddede Hvidovre fra at komme bagud.

Hjemmeholdet fik langsomt arbejdet sig ind i kampen, men de store chancer udeblev, og Hvidovre måtte derfor for første gang i denne sæson gå til pause uden at have scoret.

I anden halvleg overtog Hvidovre IF initiativet, men hjemeholdet havde svært ved at finde hullerne i HB Køges defensiv, og opgøret så derfor længe ud til at ende uden mål. Det endte dog med massiv Hvidovre-jubel i det andet minut af dommerens tillægstid, da Andreas Smed pludselig blev spillet helt fri af Andreas Pyndt. Oscar Snorre i HB Køges var prisgivet, da Andreas Smed sparkede bolden forbi ham og ind i målet til 1-0.

Halvandet minut senere var det slut, og Hvidovre høstede tre point mere til kontoen, og derfor var cheftræner Per Frandsen en lettet mand efter kampen.

– Det var vores sværeste kamp i denne sæson. HB Køge er blevet et langt bedre hold i forhold til sidste sæson. Alle kampe er lige. De forsvarede sig godt, og det var svært at komme igennem. Så var vi både heldige og dygtige at få dem åbnet op til sidst, sagde Hvidovre-træneren efter kampen.

Han var tilfreds med store dele af kampen, selvom opgøret næppe går over i historien som et af de mest velspillede af slagsen.

– Jeg synes, at vi holder dem fra de store chancer. Der har to langskud på overliggeren, mens vi brænder nogle store chancer i første halvleg, vurderede Per Frandsen efter sejren over HB Køge.

Hos gæsternes træner, Daniel Agger, var skuffelsen til at føle på efter kampen, hvor hans hold blev snydt for et point ét minut før slutfløjtet.

– Det ærgrer mig, at vi ikke kan gøre mere ud af de muligheder, vi har. Det er små ting, der gør, at det ikke bliver til kæmpe chancer. Jeg synes, at vi havde rigtig godt fat i dem. De tabte bolden flere gange på vej frem, hvor vi kunne drive den op, lød det fra Daniel Agger.

Ligesom Per Frandsen så han et lige opgør på banen, hvor begge hold manglede den sidste skarphed i offensiven.

– De er ikke bedre end os, og det viser også, hvor tæt på vi egentlig er. At tabe til et hold, vi ikke burde tabe til, er aldrig godt. Forskellen er, at de godt ved, hvordan man vinder. De har stolpe-ind i øjeblikket, lød det fra Daniel Agger.