Henter ny direktør i Herlev

Hvidovre Kommune har ansat afløseren for Susan Bjerregaard, der der indtil udgangen af maj er direktør for velfærdsområderne i kommunen

Hvidovre Kommune har ansat en nye direktør, der får ansvaret for kommunens velfærdsområder. Den kommende direktør afløser Susan Bjerregaard, der går på pension, når maj bliver til juni.

Foto: Robert Hendel

53-årige Tine Larting bliver ny direktør i Hvidovre Kommune, hvor hun skal stå i spidsen for velfærdsområderne. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Tine Larting kommer fra et job som centerchef for sundhed og voksne i Herlev Kommune, og i Hvidovre bliver hun en del af en direktion, som udgør tre personer. I det nye job som børne- og velfærdsdirektør får Tine Larting ansvar for Hvidovre Kommunes børn i dagtilbud og skoler, borgere i ældreplejen, udsatte borgere og borgere med handicap, foruden kommunens sundhedstilbud.

Den kommende børne- og velfærdsdirektør er lige nu ansvarlig for sundhedsindsatser for voksne, ældreområdet, forebyggelse og det specialiserede voksenområde i Herlev Kommune, og før det har hun været socialchef i Brøndby Kommune. Nu ser hun frem til at lære sin kommende arbejdsplads at kende.

– Jeg vil gerne være med til at udvikle den måde, vi løser velfærdsopgaverne på i dag, så den også er bæredygtig på den lange bane. Helt centralt i dette er et godt børneliv. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan finde de rigtige løsninger sammen med borgere, politikere, erhvervsliv og foreninger i Hvidovre, lyder det fra Tine Larting i den pressemeddelelse, som Hvidovre Kommune har sendt ud om ansættelsen.

Tine Larting begynder sit job som direktør i Hvidovre Kommune den 1. juni 2023.

Kommunens nye direktør er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1995 og har desuden taget en Master i Offentlig Ledelse på CBS. Inden Tine Larting kom til Brøndby Kommune, har hun blandt andet arbejdet som vicekontorchef i Sundhedsforvaltningen i det daværende Frederiksborg Amt.

– Hun har stor erfaring med at arbejde med velfærdsområdet i kommuner, og så har hun nogle spændende perspektiver på hvordan vi kan udvikle vores velfærd, som jeg er sikker på, både kommunen og Hvidovres borgere kan få glæde af, siger Hvidovre-borgmester Anders Wolf Andresen (SF), som har stået i spidsen for ansættelsesudvalget.

Tine Lartin tiltræder sin stilling den 1. juni 2023, hvor hun afløser Susan Bjerregaard, der med udgangen af maj 2023 går på pension efter 13 år i Hvidovre Kommune.