Formand fortsætter: Her er Hvidovres nye ældreråd

Det nyvalgte ældreråd i Hvidovre har konstitueret sig. Formanden fire år mere i stolen

SF, Det Konservative Folkeparti, Hvidovrelisten, Enhedslisten, Danmarksdemokraterne og Nye Borgerlige er blevet enige om aftalen om det kommende års budget i Hvidovre.
Foto: Robert Hendel

Det nye ældreråd, der blev valgt ved ældrerådsvalget i november, har nu konstitueret sig.

Jørgen Nygaard, der var formand for det afgående ældreråd, forsætter som formand, mens Anette Kou, der er nyt medlem af Hvidovre Ældreråd, indtager posten som næstformand.

Den nye formand håber at fortsætte det samarbejde, der har været, siden han satte sig i stolen.

– I denne valgperiode vil Ældrerådet arbejde for at blive inddraget så meget som muligt i udbygningen af Aktivitetscentret og plejehjemsprojektet i Strandmarken. Derudover vil Ældrerådet blandt andet arbejde for en højere normering af plejepersonale på plejehjemmene og i hjemme- og sygeplejen, siger Jørgen Nygaard.

Udover formand og næstformand består Ældrerådet af Christian Thode, der er valgt som kasserer, samt medlemmerne Marianne Hviid, Ebbe Bay, René Tommy Langhorn og Bjarne Agerlin.

Ældrerådet bliver hørt i politiske sager, der vedrører ældre i Hvidovre Kommune, og fungerer som sparringspartner for kommunen på ældreområdet. Derudover er medlemmerne af kommunens ældreråd repræsenteret i bruger- og pårørenderåd på kommunens plejehjem.