En søndag i magiens navn

Der bliver garanti for trylleri, magi og uovertrufne fingerfærdigheder, når Michael Frederiksen aflægger Cirkusmuseet et besøg.

En søndag i magiens navn

- Michael har en særlig tilstedeværelse og et uovertruffent talent. Du kan give ham en tændstik, og han vil kunne lave et underholdende show, fortæller Musuemschef, Mikkel Knudsen.

Foto: Per Christensen

Trylleri og magi hænger sammen som fod i hose, når snakken falder på cirkuslivet, og nu kan børn og barnlig sjæle opleve tryllekunstneren Michael Frederiksen i sit rette element, når han søndag den 19.marts klokken 12 indtager Cirkusmuseet i et særligt jubilæumsshow med magi på allerhøjeste niveau.

Michael Frederiksen har optrådt professionelt som tryllekunstner i 25 år.

Med sin skæve humor og uovertrufne fingerfærdigheder har han udviklet sin egen stil, der hver gang han træder op på scenen, vækker begejstring hos børn såvel som voksne. Museumschef, Mikkel Knudsen fortæller:

– Michael har en særlig tilstedeværelse og et uovertruffent talent. Du kan give ham en tændstik, og han vil kunne lave et underholdende show.

Michael Frederiksen har blandt andet vundet priser for sine evner ud i close up magic og i 2019 gentog han nogle af den berømte tryllekunstner Truxas numre på Cirkusmuseet, hvor han f.eks. lavede tankelæsning og kørsel på cykel med bind for øjnene.

Til jubilæumsshowet, der finder sted på Cirkusmuseet, vil han lave nogle af sine bedste tricks, og som publikum går du ikke fri for at blive involveret i hans magiske univers.

Inden trylleshowet kan du slå dig løs til Cirkusleg, hvor hele familien kan kaste sig over alt fra jonglering til trapez. Det finder sted fra 10.30-12.

Billetter til museet og trylleshowet kan du købe via Cirkusmuseets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk