Ungt par vækket af skud mod deres soveværelse

Foto: Marianne Due

Et ungt par i 20erne, der er forældre til et spædbarn, er chokerede bragt i sikkerhed efter en skudepisode i nat.

Den lille familie lå og sov, da de blev vækket, fordi nogen skød mod deres hus på Munkholmvej i Holbæk by. Skuddene faldt klokken 01.15. Nogle gik igennem ruden ind til det værelse, hvor far, mor og babyen sov. Andre skud har ramt husmuren.

– De blev ikke ramt men er selvfølgelig stærkt chokerede, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Lørdag arbejder politiets kriminalteknikere på stedet. Martin Bjerregaard opfordrer naboer eller vidner til at kontakte politiet, hvis de har set noget, de rkan sættes i forbindelse med skudepisoden.

– Vi har ingen oplysninger om, hvordan gerningsmanden eller -mændene så ud. Hvis folk har hørt noget, så har de måske tænkt, at det bare var fyrværkeri, men det var det ikke, og nogen fra område har måske nogle iagttagelser, der kan have betydning for efterforskningen. De vidner vil vi selvfølgelig gerne høre fra, siger Martin Bjerregaard.

Politiet ved heller ikke, hvorfor familien er blevet centrum for skyderiet. Det skal afhøringer nu forsøge at klarlægge.

– Vi skal have fundet ud af, om der har været tilknytning til rockere eller bander eller andet, der kan spore os ind på et motiv, da motivet nogle gange kan give et fingerpraj om, hvilken retning efterforskningen skal have, siger Martin Bjerregaard.

Hvis nogen har oplysninger i forbindelse med skyderiet klokken 01.15 på Munkholmvej i Holbæk by, så kan politiet kontaktes på telefon 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.