Tuse testede nyt system

Foto: Mik, Christian Dahl
Der er lokalopgør i pokalturneringens første runde under DBU. Tuse, der har overtaget det tidligere trænerpar i Nordvest FC Freddy Andersen og Kim Hansen, og i øvrigt har masser af gamle spillere fra Nrodvest, møder pa hjemmebane Nordvest. Brian Jensen ser kampen, hvor vi ogsa meget gerne vil ahve billeder af et formodentligt stort antal tilskuere. Ihvert fald har Tuse bedt Nordvests normale pølsesælger pa Holbæk Stadion om at komme ud og give en hand med.
  Foto: Mik
Der er lokalopgør i pokalturneringens første runde under DBU. Tuse, der har overtaget det tidligere trænerpar i Nordvest FC Freddy Andersen og Kim Hansen, og i øvrigt har masser af gamle spillere fra Nrodvest, møder pa hjemmebane Nordvest. Brian Jensen ser kampen, hvor vi ogsa meget gerne vil ahve billeder af et formodentligt stort antal tilskuere. Ihvert fald har Tuse bedt Nordvests normale pølsesælger pa Holbæk Stadion om at komme ud og give en hand med. Foto: Mik Foto: Christian Mikkelsen [Mik]

Tuse vandt lørdag 3-2 på hjemmebane i en træningskamp over danmarksseriekollegerne Rishøj.

Trænerduoen Freddy Andersen og Kim Hansen valgte til kampen at spille 4-4-2 i stedet for klubbens normale 4-3-3 for at udnytte den overvægt af offensive kvaliteter, som trænerne mener, truppen besidder.

Det eksperiment var trænerne meget glade for, og det blev belønnet med tre mål og en sejr.

Nytilkomne Daniel Hansen bragte Tuse på 1-0 med 10 minutter til pausen, men gæsterne nåede at udligne.

I anden halvleg var Daniel Hansen igen på spil og gjorde det til 2-1, og Lucas Kindt Jensengjorde det 3-1, inden Rishøj 10 minutter før tid reducerede til slutresultatet 3-2 på et frispark, der sad uden chance for den debuterende målmand Oliver Birk. Han har spillet ungdomsfodbold i Holbæk B&I og erstattede en syg Kasper Gettermann.