Thor Farlov giver gratis koncert i stedet for Carl Knast

Carl Knast melder afbud: Lynerstatning fundet
Foto: Robert Hendel
Thor Farlov giver gratis koncert på Rotationen fredag aften. Foto: Robert Hendel

Fredag aften var det meningen at unge i Holbæk kunne komme til gratis koncert i Rotationen med hiphopperen Carl Knast.

Men han har meldt afbud, oplyser Sidesporets musikansvarlige, Niels Bo Sohl Christensen.

Heldigvis har man i en rasende fart fundet en ny ung kunstner til at træde op på scenen fredag aften kl. 19.00. Det bliver det tidligere medlem af duoen Citybois, Thor Farlov.

Thor Farlov træder frem i eget navn med en række velproducerede pop-numre fra hans første album “Nye Minder”. Det er produceret af Jens-Ole McCoy (kendt fra Ukendt Kunstner og collabs med Kesi, Gilli, Noah Carter m.fl.).

Traptrommer, bouncende underlæg og et strejf af hiphoppede noter bliver lydbilledet i Rotationen, og Thor Farlovs management, United Stage, lover, at han er klar til at indtage scenen med god stil og topenergi.

Koncerten for de unge er gratis. Den er kommet i stand i forbindelse med, at skøjtebanen på Markedspladsen ikke åbnede i denne sæson på grund af energiknaphed og forhøjede energipriser.

I den forbindelse besluttede lokalpolitikerne nemlig, at de kommunale kroner, der ellers skulle have været brugt på driften af skøjtebanen i denne sæson, i stedet bruges på at lave forskellige arrangementer for netop børn og unge.