Svenske folk-stjerner

Ale Möller Trio spiller den 2. februar på Hotel Sidesporet. PR-foto.
Ale Möller Trio spiller den 2. februar på Hotel Sidesporet. PR-foto.

Den 2. februar fortsætter Sidesporets Musikklub sit program med moderne folkemusik med en koncert med svenske Ale Möller Trio.

Trioen består af de tre multiinstrumentalister Ale Möller, Mats Öberg og Olle Linder, som hører til Sveriges største stjerner inden for folkemusik.

Multi-instrumentalist Ale Möller er et kendt navn blandt folkemusikentusiaster i hele Norden og han har også optrådt i et væld af forskellige sammenhænge over hele verden.

Med sig har han to kompetente og spændende musikere:

Den anerkendte multiinstrumentalist Olle Linder, som i denne konstellation primært spiller på trommer og slagværk, og den virtuose keyboardspiller Mats Öberg. Sidstnævnte regnes for en af Sveriges dygtigste improvisationsmusikere og har blandt andet spillet sammen med så forskellige navne som Carola og Frank Zappa. Han er desuden kendt fra succesduoen, Mats & Morgan.

Tilsammen leverer de tre musikere en musikalsk smeltedigel og et lydunivers spillet på en stribe af instrumenter fra jødeharpe, härjedalspipe, kohorn, skalmeje, dulcimer, mundharmonika, citar, mandola til mandolin, bouzouki, klaver, bas og slagtøj.

Publikum kan se frem til en stor musikalsk oplevelse og en legesyg, uforudsigelig koncert, hvor trioen vil bevæge sig igennem utallige stilarter og genrer – og Ale Möller vil tale til og med publikum undervejs.

Hotel Sidesporet og Musikcafeen har rokeret lidt rundt på et par arrangementer efter en vandskade i kælderen. Koncerten med Ale Möller Trio vil derfor foregå i hotellets kursuslokale.

Mere info og billetter på: www.sidesporet.dk