Stærke tyve: Stjal 150 kilo pengeskab

Foto: THOMAS OLSEN
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
  POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI

Indbrudstyve har slået til 12 steder på Holbæk-egnen de seneste dage. Især Regstrup, Kundby og Svinninge er ramt af indbrud.

Mange steder fik tyven eller tyvene dog ikke meget ud af anstrengelserne.

I Regstrup er det gået ud over tre villaer i Agervænget. Ét sted er der tilsyneladende ikke stjålet noget, mens tyven eller tyvene i en anden villa fandt smykker og udenlandsk valuta.

I en tredje villa ringede den kvindelige beboer ved 3-tiden lørdag morgen og fortalte sin mand, at der var tyve i huset – hun valgte selv at låse sig inde i soveværelset.

Bagefter var der tydelige tegn på indbrud, men noget bytte fik tyven formentlig ikke.

I Kundby har der været indbrud på Gartnerlunden, Irisvej og Bellisvej. To af stederne mangler der smykker efter tyvens besøg.

Ejendomme på Østervang og Vestervang i Svinninge har også været mål for tyve. Det ene sted mangler der nu en vielsesring, mens der tilsyneladende ikke er stjålet noget det andet sted.

I en noget anden kaliber er et indbrud på Hejrevej i Ugerløse, hvor tyven er slæbt af med et 150 kilo tungt pengeskab.

På Fristrupvej nær Tølløse har en eller flere tyve tappet cirka 1200 liter diesel fra to busser, som holdt parkeret på ejendommen.

Et enkelt sted i Holbæk by har der også været indbrud. Det er på Rønne Allé, hvor tyven slap af sted med blandt andet smykker, ur og rejsevaluta.