Sparekassens fond giver penge til sportsbyen

Så er der vand i bassinerne i Holbæk Sportsby.
Så er der vand i bassinerne i Holbæk Sportsby. Mie Neel

Der er mange ønsker til Holbæk Sportsby. Ét af dem går nu i opfyldelse.

Holbæk Sportsby har nemlig modtaget en donation på 420.000 kroner fra Sparekassen Sjælland Fonden til nye aktiviteter. Det kommer til at komme gæsterne i svømmecentret til gode.

– Pengene skal gå til nye aktiviteter i sportsbyen og til nyt udstyr i svømmecentret, som skal gøre det endnu mere attraktivt at besøge svømmecentret og hjælpe med at reducere eksempelvis vandskræk, fortæller Holbæk Sportsbys direktør Carsten Damgaard i en pressemeddelelse.

– Erfaringer med forskelligt aktivitetsudstyr i bassinerne fra andre steder i landet viser, at det motiverer flere til at ville lære at svømme og til at melde sig ind i de forskellige vandsportsforeninger. Det har derfor længe været et stort ønske for Holbæk Sportsby – herunder Holbæk Svømme Klub og de øvrige vandsportsforeninger – at kunne tilbyde flere attraktive aktivitetsmuligheder for gæsterne i svømmecentret, siger han.

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson, fortæller, at Sparekassen Sjælland Fonden ønsker at bakke op om sportsbyens flotte start med donationen.

– Sportsbyen er som bekendt baseret på en fond med det formål, at alle midler, der tjenes, går direkte retur til glæde for de besøgende og foreningerne. Med donationen kan en del af den nuværende ønskeliste realiseres, og jeg er glad for at Sparekassen Sjælland Fonden – ligesom Sparekassen Sjælland-Fyn – støtter maksimalt op om vores nye sportsby, siger Lars Petersson i pressemeddelelsen.