Så er der cirkus i byen

I byen: I næste måned kommer Cirkus Baldoni igen til egnen. Denne gang gælder det Jyderup og Tølløse.

Fabeldyr på vej til stationsbyer

Så er der cirkus i byen

Jyderup/Tølløse: Cirkus Baldoni er på vej til Jyderup og Tølløse med et brag af en Cirkusfest. Søndag den 7. august klokken 15.00 gæster Cirkus Baldoni Jyderup, hvor teltet rejses på Dyrskuepladsen, Industriparken 1.

Tirsdag den 9. august klokken 17 gæster cirkus Tølløse. Teltet rejses på Tølløse Fælled, Dalvænget.

Cirkus Baldoni fejrer i år 20 år på de danske landeveje.

Titlen på årets forestilling er It´s showtime!!! Som altid forsøger man at sammensætte et show, der kan samle hele familien.

– Vi lytter meget til vores publikum, og som de sidste mange år er showet helt uden dyr, men med internationale top artister fra stort set hele Europa. Man kan opleve eminente jonglører, sjove klovnerier, ekstrem cykelbalance, og meget mere, lyder meldingen fra Cirkus Baldoni.

I forestillingen er der et kærligt gensyn med hvad Cirkus Baldoni regner for verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando, og han kommer ikke alene. Han har i årets forestilling helt nye numre på programmet og får følgeskab af en kæmpestor ven….

– Til at binde forestillingen sammen har vi atter i år allieret os med showmanden Peter Nørgaard. Han vil sammen med Løven Leonardo og hunden Charlie føre Jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed igen i år sige, mine damer og herrer det bliver værre og værre, siger Cirkus Baldoni i en pressemeddelelse.

Der er mere information og billetkøb på baldoni.dk.

Cirkus Baldoni besøger i næste måned Jyderup og Tølløse. Selv om forestilingen er uden dyr, optræder der både elefanter og – som her – enhjørninger. Pr-foto