Restaurant serverer menu som gæsterne kan samles om

I slutningen af juli slog restaurant Qudu i Nygade dørene op for første gang. De tilbyder en såkaldt sharing-menu, og delekonceptet er gået direkte i holbækkernes hjerter – og maver.

De to medejere Nicole Phongphithak og Marius Klepacz er ansvarlige for den daglige drift på restaurant Qudu, hvor de står for henholdsvis service og køkken. Derudover er restauranten også ejet af Ibrahim Saday og René Holck, som begge er lokale fra Holbæk.

De to medejere Nicole Phongphithak og Marius Klepacz er ansvarlige for den daglige drift på restaurant Qudu, hvor de står for henholdsvis service og køkken. Derudover er restauranten også ejet af Ibrahim Saday og René Holck, som begge er lokale fra Holbæk.

<p>Sharing is caring. Sådan lyder et gammelt ordsprog, der kan oversættes nogenlunde til “at dele er lig med omsorg”. Og med adskillige julefrokoster lurende om hjørnet er der ikke længe til, at de store fade for alvor skal hives frem fra køkkenskabene, og til at forsyningsangsten og kampen om den sidste frikadelle atter melder sig.</p>