Publikumspres på »Gøngehøvdingen« udløser ekstra forestilling

Foto: Per Buurgaard Christensen

– Jeg har aldrig før været ude for, at en forestillng, der kører over en længere periode, har været udsolgt allerede inden premieren.

Sådan lyder det fra teaterdirektør på Holbæk Teater, Kristoffer Møller Hansen, som kan konstatere, at billetterne til årets sommerforestilling »Gøngehøvdingen« er blevet revet væk.

Han har derfor haft travlt med at finde en løsning, som blandt andet indebærer en ekstra forestilling onsdag den 22. august.

– Jeg ringede rundt til skuespillerne, og vi fandt heldigvis en dag, hvor alle kunne. Og så prøver vi med flere stole nogle af de andre dage. Det giver sammenlagt omkring 250 ekstra pladser, fortæller han.

Det er i øvrigt anden gang, at teatret udvider publikumspladserne.

Første gang var tilbage i juni, men Kristoffer Møller Hansen slår fast, at det nye hold billetter er de sidste, der sælges.

– »Gøngehøvdingen« spiller i Holbæk Museumks gård, og det er vigtigt for os, at vi bevarer den intime stemning i museumsgården, så folk får en god oplevelse. Og derfor kan vi ikke bare blive ved med at sætte ekstra stolerækker ind, forklarer han.

Den store interesse for sommerforestillingerne i museumsgården har fået Holbæk Teater til at overveje, om der fremover skal ændres på konceptet.

– Måske skal der laves flere forestillinger. Det er blandt andet noget af det, som vi skal have kigget på, fortæller Kristoffer Møller Hansen.