Pia Henriksen fra Holbæk vinder sølv ved DM i Massage

Mesterskab: Indehaver af Klinikken for Muskelterapi i Holbæk har vundet sølv i kategorien Danmarks bedste sportsmassør.

Sølvmedalje ved DM i Massage
Foto: privatfoto

Holbæk/Næstved: I den forgangne weekend blev der holdt DM i Massage på Professionshøjskolen Absalon i Næstved. Her mødtes landets bedste massører og dystede om at blive Danmarks bedste inden for kategorierne sportsmassage, fysiurgisk massage, stolemassage, thaimassage og wellnessmassage.

Pia Henriksen, indehaver af Klinikken for Muskelterapi i Holbæk, var med – og løb med en meget flot sølvmedalje i kategorien Danmarks bedste sportsmassør.

– Det var en tæt finale, og ifølge dommerne var jeg kun en enkelt fejl fra at tage førstepladsen, fortæller Pia Henriksen.

Pia Henriksen var tæt på at tage guldet, men er stolt af sin sølvmedalje ved hendes første DM i Massage. Privatfoto

Guldet i sportsmassage-kategorien gik til Roskilde-massør Gert Touvdal Larsen, som også blev samlet vinder af DM i Massage.

Udover nu at være kåret som Danmarks næstbedste sportsmassør, er Pia Henriksen uddannet som musculupat, sportsmassør og fysiurgisk massør og driver til hverdag både Klinikken for Muskelterapi og Skolen for Muskelterapi, som ligger på Lillevang i Holbæk.

– Nu skal medaljen op at hænge i klinikken og prales med. Jeg plejer altid at sige, at folk skal vælge mig som massør, fordi jeg er bedre end de andre. Nu har jeg et bevis på det, griner en stolt Pia Henriksen, der har fået blod på tanden og stiller op til VM i København til sommer.

ara