Nyt medlem i sportsbyens bestyrelse

Claus Møller er det første foreningsvalgte medlem af bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby.

Nyt medlem i sportsbyens bestyrelse

Som det første foreningsvalgte bestyrelsesmedlem i Fonden Holbæk Sportsby er Claus Møller netop indtrådt i bestyrelsen. Privatfoto

Bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby har igen fået tilført nye kræfter. Det er sket pr. 1. februar, hvor Claus Møller, der til daglig er kommerciel direktør hos energiselskabet EWII, er indtrådt i bestyrelsen. Han er foreningsvalgt, og det er første gang, at foreningerne i sportsbyen vælger en repræsentant til bestyrelsen.

Interessen for bestyrelsesarbejdet og videreudviklingen af sportsbyen er heldigvis stor i de mange foreninger, som har hjemsted i sportsbyen. Det oplyses i en pressemeddelelsen, at fem kandidater var opstillet med henblik på at blive foreningsudpeget bestyrelsesmedlem for en tre-årig periode.

Hver forening i brugerrådet havde én stemme, og ved stemmeoptællingen den 29. januar var der tæt løb, men det blev Claus Møller, der fremadrettet skal repræsentere foreningerne i bestyrelsen.

– Et tæt kampvalg blandt fem velkvalificerede kandidater vidner om stor interesse for videreudvikling af sportsbyen blandt vores mange foreninger og cirka 9000 medlemmer. Det tegner godt for fremtiden og indikerer både dedikation og engagement, lyder det fra bestyrelsesformand Bruno Lundgård Hansen, i pressemeddelelsen, og han ser frem til et konstruktivt samarbejde.

Aktiv i foreningslivet

Det nye bestyrelsesmedlem Claus Møller er bosiddende i Holbæk og er uddannet ingeniør.

Han arbejder nu som kommerciel direktør i EWII og sidder i flere bestyrelser. I fritiden har han gennem mange år dyrket idræt og deltaget aktivt i foreningslivet som for eksempel kasserer. Hustruen Merethe er aktiv i bestyrelsesarbejdet i Holbæk Svømmeklub, og den yngste datter Johanne er elitesvømmer.

Claus Møller ser sportsbyen som en stor gave til foreningslivet i Holbæk Kommune og glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Hans fokus vil blandt andet være på den fremtidige udvikling og strategi for sportsbyen, på det daglige samarbejde mellem sportsbyen og foreningerne samt på en god finansiering af kommende udbygninger via sponsorer og funding.

Et af kerneområderne i bestyrelsen for Fonden Holbæk Sportsby er netop samspillet mellem foreningerne, og at Sportsbyen dagligt fyldes med tilfredse foreninger og brugere. Det er blandt andet dette arbejde, det nye bestyrelsesmedlem skal bidrage til.