Nybolig-mægler giver stafetten videre

Erhverv: Nybolig i Holbæk er solgt til ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Odsherred, som er indehaver af flere Nybolig-forretninger på Sjælland.

Nybolig-mægler sælger sine to forretninger

Rasmus Lykke Bergstrøm besluttet sig for at afhænde sine to forretninger, Nybolig Holbæk og Nybolig Kirke Hyllinge. Foto: PR

Efter længere tids tilløb og mange svære overvejelser, har ejendomsmægler Rasmus Lykke Bergstrøm besluttet sig for at afhænde sine to forretninger, Nybolig Holbæk og Nybolig Kirke Hyllinge. Erfarne kræfter står imidlertid klar i kulissen til at tage over, fortæller Nybolig i en pressemeddelelse. Det sker med virkning fra 1. april.

– Nybolig har været en uadskillelig del af mit liv i mange år. Derfor har det heller ikke været nogen nem beslutning for mig at træffe. Jeg har været enormt glad for at være i branchen, men har gjort op med mig selv, at tiden nu er moden til at give mig i kast med nye udfordringer, siger Rasmus Lykke Bergstrøm i pressemeddelelsen.

Ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Holbæk og Nybolig Kirke Hyllinge, Rasmus Lykke Bergstrøm, afhænder begge sine forretninger til nye kræfter. Foto: PR

Nybolig Holbæk, som Rasmus Lykke Bergstrøm har været indehaver af i godt 11 år, bliver overtaget af den drevne ejendomsmægler Mikkel Henriksen, som er indehaver af flere Nybolig-forretninger på Sjælland, herunder Nybolig Odsherred og Nybolig Development Enemærke og Henriksen. Butikken bliver drevet videre med det eksisterende personale.

Forretningen i Kirke Hyllinge bliver overtaget af Nybolig Roskilde.

De nye indehavere har alle mange års erfaring fra branchen og samtidig stort lokalkendskab.

Ejendomsmægler Mikkel Henriksen, som er indehaver af flere Nybolig-forretninger på Sjælland, overtager Nybolig Holbæk. Foto: Peter Andersen

– Det er med blandede følelser, at jeg træder ind i Nybolig Holbæk. Jeg kommer til at savne Rasmus (Lykke Bergstrøm, red.), men jeg glæder mig også enormt til, at lære dygtige nye kollegaer, kunder og samarbejdspartnere at kende. Nybolig er efter min opfattelse landets stærkeste og mest ambitiøse mæglerkæde. Og sammen med over 220 kollegaer er vi til rådighed, når der skal købes, sælges eller lejes. Vi er der til alle tider, til alle hjem, siger Mikkel Henriksen.

I anledning af, at Rasmus Lykke Bergstrøm overdrager sine to forretninger, holdes der reception. Det foregår i forretningen på Ahlgade 51 i Holbæk fredag den 14. april kl. 14-16, hvor kunder af begge forretninger, samarbejdspartnere, familie og venner er meget velkomne til at kigge forbi.