Mødestedet er mænds frirum

Mænd mødes på havnen

I Mænds Mødesteder på Værftet samles mænd til samvær. Det er uforpligtende og alle er velkomne.

Foto: Per Christensen

Ideen om et mødested for mænd i Holbæk er blevet en succes, og på den årlige generalforsamling mødte 41 medlemmer op for at rose – og hygge, spise smørrebrød og snakke om kommende aktiviteter.

Og det er nogle travle mænd, der mødes på Værftet ved grejbanken til samvær og foredrag om både alvorlige emner som demens, lokalhistorisk om Holbæks beddinger eller små indlæg fra medlemmer om deres tidligere og nuværende virke.

Hvis de da ikke lige er på ture ud i omegnens natur for at vandre eller på udflugter til blandt andet M/S Museet for søfart i Helsingør, Andels Elmuseum i Haslev og måske en kommende på Refshaleøen sammen med en tidligere B&W arbejder, der er medlem af Mænds Mødesteder.

Mænds Mødesteder har bygget egen bålhytte, og drømmen er at få eget lokale med værksted og et lille køkken.

Artiklen fortsætter under billedet.

Drømmen er at få eget lokale med plads værksted og et lille køkken. Det er en af opgaverne for formand Kim Lind Larsen, Ivan Leth Jørgensen, Stig Saabye, Claus Hansen, Niels Chemnitz, Bjarne Hansen, Erik Birch Eriksen, Anders Christensen med hjælp fra hunden Baldur.

Alle mænd er velkomne, de skal bare møde op på Værftet mandage fra 13 til 16, fredage 10 til 12 og onsdag fra 14 til 16, hvor der ofte er ture ud af huset.

På generalforsamlingen var der genvalg, men kassereren er skiftet ud. Ny er Stig Saabye, mens den nu tidligere formand Bjarne Hansen er suppleant og afløser Johnny Lind.

Formand for Mænds Mødesteder Holbæk er fortsat Kim Lind Larsen.