Mød den lokale afdeling af Diabetesforeningen

Den lokale afdeling af Diabetesforeningen stiller op til en god snak, når der er Sundhedsdag i Holbæk, lørdag den 20. august.

– Vi vil gerne være tilgængelige for andre, der har sukkersyge, på et sted, hvor man kan snakke om stort og småt – om det at leve med diabetes, siger Vibeke Helwigh, der er formand for den lokale afdeling af Diabetesforeningen.

På Sundhedsdagen holder lokalafdelingen til i Diabetesforeningens store bus, men hun og de andre lokale medlemmer har deres egen folder med, så alle kan se afdelingens faste tilbud. Det drejer sig blandt andet om arrangementer som den månedlige torsdagscafe, samt madklub, motion og svømning.

– Vi har også de sidste nye oplysninger med om vores øvrige arrangementer. Bestyrelsen er også meget nysgerrig efter at få at vide, hvad mennesker med diabetes, eller kontakt med diabetes, kunne tænke sig vi skulle lave lokalt, tilføjer hun.

Vibeke Helwigh er formand for den lokale afdeling af Diabetesforeningen. Mød hende, når der er Sundhedsdag i Holbæk, lørdag den 20. august. Arkivfoto