Lokal vinduespudser finalist i landsdækkende prisuddeling

Sodes Polering er kåret som finalist til Årets Håndværker i kategorien Vinduespudser.

Sodes Polering fra Undløse har opnået så høj kundetilfredshed, at de nu er kåret som finalist ved Årets Håndværker i vinduespudser-kategorien. Foto: Privat

Når kåringerne af Årets Håndværker 2023 finder sted den 19. og 20. april i Cirkusbygningen i København, vil også Holbæk være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Sodes Polering, der har hjemme i Undløse, er nemlig finalist i kategorien vinduespudsning.

Håndværksfirmaer, fordelt på 25 forskellige fagkategorier, har opnået at blive finalist til dette års awardshow. Finalistplaceringen er baseret på kundeanmeldelser, og da Sodes Polering er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, deltager de i kåringerne af Årets Håndværker 2023.

– Hver dag kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, en finaleplads giver, fortæller Sonni Sode i en pressemeddelelse.

Stigende tilfredshed

Det er 12. gang awardshowet afvikles i Cirkusbygningen, og ifølge Peter Birkelund, der står bag awardshowet, er tilfredsheden i år ekstrem høj. På en skala, der går op til 5, er tilfredsheden på det højeste nogensinde med hele 4,79.

– Vi har det sidste årti set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I 2007 endte mere end 17 procent af alle anmeldte opgaver med dårlig kundeservice. I dag er tallet mindre end 1,9 procent. Og det er ligegyldigt om firmaet er fra Sjælland, Fyn eller Jylland, slår Peter Birkelund fast.

Sonni Sode fra Sodes Polering fortæller om firmaets forventninger:

– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Vinduespudser. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.