Knægt ville på diskotek

En 16-årig drengs forsøg på at komme på natklub endte i en sigtelse for misbrug af en 23-årig mands kørekort.

Politiet sigtede natten til søndag en 16-årig dreng fra Holbæk for at misbruge den anden persons kørekort. Det skete, da den unge knægt havde forsøgt at få adgang til en natklub i Nygade i Holbæk omkring klokken 0.31.

Politiet blev kontaktet for at tjekke identiteten på den 16-årige, der ved indgangen havde vist et kørekort som påstået bevis for, at han var gammel nok til at gå på natklub. Men da dørmanden havde spurgt nærmere ind til teenagerens identitet, havde han forlangt at få det fremviste kørekort retur, inden han ville forlade stedet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kunne konstatere, at den 16-årige havde benyttet sig af en 23-årig mands kørekort for at få adgang til diskoteket. Kørekortet blev beslaglagt som bevis i sagen og med henblik på udlevering til rette ejer, når han har afgivet forklaring til politiet.

Den 16-årige blev sigtet for misbrug af kørekortet. Byturen sluttede for hans vedkommende, da politiet kørte ham hjem til sine forældre, som efterfølgende kunne overvære afhøringen af ham. De sociale myndigheder vil senere blive underrettet om sagen mod den 16-årige, oplyser politiet.