Kæmpe julefrokost kræver mindst 100 frivillige

Planlægning: Der er brug for mange frivillige til afvikle den store firmajulefrokost og alle foreninger i Holbæk Sportsby har fået tilbud om at være med. Fire har indtil nu takket ja.,

Kæmpe julefrokost kræver mindst 100 frivillige

Medina spiller ved den store julefrokost 1. december. PR-foto

Rasmus Seebach er et af hovednavnene ved den store firmajulefrokost 1. december. PR-foto

Arrangørerne af den store firmajulefrokost, der holdes i Holbæk Sportsby den 1. december, har glædet sig meget til at melde ud, at der igen i år bliver holdt en firmajulefrokost og ikke mindst, at det er så store navne som Rasmus Seebach, Medina og MC Einar, der leverer den musikalske underholdning.

– Vi har indtil nu holdt det meget tæt til kroppen, at vi denne gang har valgt navne fra den allerøverste hylde. Vi er virkelig glade for, at det er lykkedes og har netop fået bekræftelse på, at kunstnerne kommer og er glade for nu at kunne melde det ud, siger Michael H. Jørgensen, der sammen med Brian Valentin arbejdet på at booke nogle gode navne til julefrokosten..

De to har siden 2015 stået bag store arrangementer som firmajulefrokoster og Bierfester.

Men dette bliver deres største arrangement til dato.

– Der kan være 1400 mennesker i Holbæk Sportsby og det er dobbelt så mange som i Bjergmarkshallen, hvor vi tidligere har holdt firmajulefrokost, siger Michael H. Jørgensen.

Han og Brian Valentin er ikke knyttet til specifikke klubber, men har specialiseret sig i at være tovholdere.

Giver god fornemmelse

Det kræver et stort antal frivillige at få en kæmpe firmajulefrokost afviklet og Michael H. Jørgensen har et bud på, hvor mange, der er brug for.

– Vi skal bruge mindst 100 frivillige og det regner jeg bestemt med, at vi kan finde. Det skal dog ikke være unge under 18, fordi de ikke må deltage, når der serveres alkohol.

Men der plejer at være stor opbakning fra de frivillige. Mange af dem er gengangere, som melder sig, både fordi det er hyggeligt, men også fordi det giver en god fornemmelse at bidrage, når overskuddet går til ungdomsafdelingerne i de foreninger, der deltager, fortæller tovholderen.

Indtil videre har HB&I, Holbæk Håndboldklub, Holbæk Badminton Klub og Holbæk Bordtennis Klub meldt ud, at de deltager i firmajulefrokosten, men Michael H. Jørgensen er ikke i tvivl om, at flere kommer til.

– Vi har spurgt alle foreningerne i sportsbyen og regner med, at mange af dem vil være med, men de har endnu ikke nået at melde tilbage, siger han.

Michael H. Jørgensen regner ikke med, at det bliver et problem at få solgt billetter tik firmajulefrokosten.

– Vi har fået mange opfordringer til at holde en stor firmajulefrokost igen. Siden 2019 har vi ikke kunnet holde dem på grund af corona. Men vi ved, at virksomhederne betragter det som en rigtig god mulighed for medarbejderpleje at invitere til en stor julefrokost, siger han.

Maden til de mange mennesker skal cafeen i sportsbyen som udgangspunkt levere, men der skal muligvis også bringes andre leverandører ind i billedet, oplyser Michael H. Jørgensen.