Jyderup.dk bliver helt ny

Foto: Henrik Falch

I begyndelsen af august vil der igen blive god grund til at taste www.jyderup.dk, når man vil læse mere om alle de tiltag og arrangementer, der er i Jyderup og omegn.

Det fortæller Annette Lund, der er sekretær i Jyderup Erhvervsforening.

– Vi er en gruppe på fire, der længe har arbejdet med at forbedre hjemmesiden, så den bliver en af flere kommunikationsveje i byen, forklarer hun.

Annette Lund styrer i forvejen de syv informationstavler, som findes i butikker i byen.

Den nye hjemmeside bliver delt op i temaer, så hvad enten man er mulig tilflytter eller engageret frivillig, vil der være noget at komme efter.

– Vi håber på at favne meget bredt. Der vil være arrangements kalender, information om daginstitutioner, referater fra de forskellige borgergrupper i byen, og mange andre ting, fortæller Annette Lund.

For eksempel vil man kunne følge med i, hvad den arbejdsgruppe, der arbejder med hundeskoven, har haft af møder, og hvem der er med i gruppen. Så hvis man har en god idé til projektet, bliver det nemt at finde diverse kontaktoplysninger.

I vore dage er det almindeligt for de fleste at søge på Google, men der er alligevel behov for en byportal som jyderup.dk, hvor stort set alt om Jyderup er samlet.

Foreninger kan få arrangementer med i kalenderen, dog ikke den almindelige træning, men kampe og andre enkeltarrangementer.

Ud over Annette Lund består arbejdsgruppen af Gunna Steffensen, Preben Gajhede og Svend Aage Larsen.

De har arbejdet det meste af foråret og sommeren med at skabe det nye netværksknudepunkt for Jyderup, så alle de mange engagerede menneskers arbejde for og i byen kan blive synligt for omverdenen.