Julestemning i forsamlingshuset

Vommevad Forsamlingshus har to hyggelige arrangementer, der kan sætte gang i julestemningen.

Klassisk dansk mad fra forsamlingshuset

Den kommende tid byder på hyggelige stunder i Vommevad Forsamlingshus. I november barsler forsamlingshuset med stedets første julemarked og derefter gøres der klar til den traditionelle julefrokost.

– Vi glæder os meget til vores julemarked, der holdes søndag den november klokken 11-16. Det bliver vores første, og vi ved at rammerne her er gode til den slags arrangementer. Der er god plads til stadeholdere inde og ude, og vi har gjort os umage for at få sammensat et program, der kan tiltale alle aldersgrupper. Det byder blandt andet på omkring 22 stadeholdere, juletræ, julemand og god mad, fortæller Kirsten Larsen Hansen fra Vommevad Forsamlingshus, som ligger på Søstrupvej 82 ved Regstrup.

De sidste indendørs stader er ved at være optaget, men hvis man ønsker en udendørs stadeplads, kan man kontakte forsamlingshuset. I skrivende stund er der også lavet aftale om at børn kan få en ridetur, ligesom en fotograf står klar til at lave flotte billeder på dagen. Fra køkkenet vil der blandt andet dufte af julens lækkerier, herunder flæskesteg, gløgg og æbleskiver, kaffe, the og kage.

Hyggelig julefrokost støtter forsamlingshuset

Lørdag den 4. december er der igen jul på programmet, for her serveres den årlige, traditionelle, julefrokost. Alting er hjemmelavet og ingen detaljer bliver overset.

– Det plejer at være en meget hyggelig aften. Vi starter klokken 18 og gæsterne sidder sammen med dem de kender. Først serveres maden og derefter er der musik og dans til klokken 01. Det er Tage Olsen, der står for den musikalske del af aftenen, fortæller Kirsten Larsen Hansen videre.

Der kan højest være 100 spisende gæster i salen, så arrangementet henvender sig til dem, der godt kan lide traditionel julemad, som nydes i hyggelige rammer – i selskab med venner, familie eller kolleger.

– Hvert år har vi en tradition om at overskuddet fra julefrokosten bliver brugt til vedligeholdelse af forsamlingshuset. Nu, hvor her ikke er Covid-19 testcenter længere, men igen travlt med fødselsdage og selskaber, kan vi blandt andet se på gulvet, at der har gået mange igennem salen det sidste år. Derfor vil det være dejligt at få udsolgt pladserne til årets julefrokost, så huset kan få lidt ekstra kærlighed, slutter Kirsten Larsen Hansen.