Julemiddagen er tilbage

Teater: Efter et par års corona-pause indbyder Sjællands Teater Fair Play igen til forestillingen “Den store julemiddag”.

Juletradition klar efter corona
Sjællands Teater Fair Play er efter to års ufrivillig corona-pause tilbage med “Den store julemiddag”. Og som sædvanlig præsenteres børnene for den ambitiøse hr. Larsen og et par drillesyge nisser. Foto: Fotomontage: Asako Kido Parr

Restaurant Fair Play de Luxe i Holbæk holder igen åbent det meste af december. Her serverer butleren hr. Larsen fin mad for de mindste – eller han prøver i hvert fald på det.

Men løgsuppen og de andre “fine” retter når aldrig ud på børnenes tallerkener, for et par nisser spolerer hr. Larsens store ambitioner, og det ender i stedet med, at børnene får en portion risengrød hver. Hvilket måske er meget godt, for hvor mange børn kan egentlig lide løgsuppe?

Sjællands Teater Fair Play opfører efter to års corona-pause den sjette omgang af “Den store julemiddag”. En forestilling, som efterhånden for mange er blevet en fast juletradition at komme og se.

Fair Plays kunstneriske leder, Robert Parr, har som sædvanlig skrevet og instrueret forestillingen, og han har også rollen som butleren hr. Larsen, mens Mikkel Hansen igen stiller op som en af nisserne.

En hemmelig gæst

Ny i rollen som den anden af nisserne er Nina Marie Birk, og Robert Reinholdt er den "uventede“ gæst, der dukker op iført et stort hvidt skæg og en rød kåbe. Det er dog stadigvæk en hemmelighed, hvem denne gæst er.

Alle indbydes til at komme og se forestillingen, der er lavet som et musikalsk totalteater. Det vil sige, at der bliver masser af musik og det unge publikum kommer en tur rundt i forskellige rum på det lille teater på Borchsvej.

Forestillingen bliver i år vist fra den 1. december til den 20. december på forskellige klokkeslet. Det er klokken 9.30, 11.30 og 13.00. Dog ikke nødvendigvis alle tre tider på samme dag.

Forestillingen spilles i alt 34 gange, og billetter kan købes via hjemmesiden het.dk.