Jazzjubilæum i forsamlingshuset

Jubilæumsjazz i forsamlingshus
Foto: Peter Andersen
Paul Harrison Band er tilbage i forsamlingshuset i Skamstrup den 4. marts, inden turen går til hans hjemland England.

En lille landsby dukker op på turlisten, når jazzmusiker og kapelmester Paul Harrison med band er på en 25-års jubilæumstur i 2023 til større byer i Danmark, England og Sverige. 4. marts kommer han til Skamstrup Forsamlingshus.

For mange bliver det et genhør og gensyn. I over ti år har der været velbesøgte koncerter i Vinskoven ved Skamstrup, i Skamstrup Forsamlingshus og Skamstrup Mølle med Paul Harrison og hans danske og udenlandske musikere.

Det glæder foreningen Skamstrup og Omegn at være med på turlisten. Der er garanti for gedigen jazz i forskellige stilarter og god stemning fra første nummer.

Paul Harrison er englænder, men bisiddende i Danmark. Han spiller selv klarinet, alt- og sopransaxofon. Det faste band består lige nu af guitaristen Marc Chain, Danmark/Brasilien, trommeslageren Mikkel Find, Danmark, engelske Kevin Grenfell, trombone og vokal, danske Søren Stausbøl, piano og vokal og kontrabassisten Peter Williams, England.

Spændvidden er stor, når Paul Harrison Band går på scenen lige fra fodtappende Dixieland og New Orleans over ragtime, gospel og blues til swing – med mere og alt sammen dansevenligt.

Bandet stiller også op meget forskellige steder som Vinskoven og Skamstrup Forsamlingshus, i kirker, byfester, små og store klubber, koncertsale og festivaller.

Aftenen begynder klokken 18 med tappas-buffet, og koncerten begynder klokken 20.

Prisen for en glad aften er 350 kroner, og billetter købes eller bestilles enten hos Jens Christensen på 21784552 eller jhc.Skamstrup@gmail.com.