Holbæk United kunne ikke vriste point fra Raklev

Foto: Brian Jensen

Efter to sejre i træk havde serie 1-holdet Holbæk United fået lagt lidt afstand til bundplaceringerne inden fredagens møde med Raklev. Men Raklev ville det mest på kunstgræsbanen i Tuse og rejste fortjent hjem med en sejr på 3-1.

Opgøret var kun få minutter gammelt, da Holbæk United fik sikret sig en drømmestart. Den lille frontangriber Mahmoud Rakha var på pletten ved et hjørnespark og headede bolden i mål. Fire minutter senere var hjemmeholdet tæt på at fuldbyrde chokstarten, men Yussef al-Baldawis afslutning fra højrekanten ramte ydersiden af stolpen.

Men i stedet for en endnu større føring fik gæsterne fra Raklev på dygtig vis spillet sig ind i opgøret igen. Gæsterne viste nydeligt spil op ad banen, og efter en halv times spil kunne angriberen Lukas Magnussen udligne, da han på en dyb stikning var fri i venstre side af feltet, og uden tøven sparkede bolden i mål med venstrebenet. Kort før pausen bragte Raklev sig i front, da Josvein Sivertsen fik så meget plads på venstrekanten, at han kunne sende et indlæg ind i pandebrasken på Magnussen, der headede bolden i mål.

10 minutter inde i anden halvleg lignede det en United-udligning, da dommeren fløjtede for hånd på bolden i Raklevs straffesparksfelt. Men den ellers så garvede Fazil Keskin leverede et svagt spark, som Raklev-målmanden Michael Miti Würtz flot boksede væk.

Det kom til at koste dyrt, for Raklev scorede kampens næste og sidste mål. Anfører Simon Nielsen sendte efter et overlap på højrekanten bolden fladt ind i fødderne på Martin Jensen, der scorede sikkert.