Holbæk kridter dansefødderne

Foto: Marianne Povelsen

Holbæk: Danseskoene kridtes og hele Holbæk skal danse med, når det går løs med danskefestival på gader og stræder i huse og huler fra den 26. april til den 2. maj.

Dansen går fra Ahlgades brosten til biler på afveje ved Skt. Nikolai Kirke. Fra parkour i fremdrift på Markedspladsen til dansemyg på Holbæk Bibliotek.

Holbæk Kommune sætter »Dans med Holbæk« i gang i forbindelse med Dansens Dag, som hvert år bliver fejret den 29. april overalt i verden.

Der vil være rig lejlighed for alle aldre til at deltage aktivt i de rytmiske bevægelser, ligesom der vil være mulighed for at se professionelle dansere på gaden eller i professionelle danseforestillinger på Teatret Fair Play og Holbæk Teater.

Der vil balndt andet være Tangoaften på Elværket, Dansedag for børn i Strandparken, Stomp mini-forestilling på Holbæk Bibliotek, Rullende gadedans i Holbæk by, Parkour på markedspladsen, Opvisning hos galleri Juel Verland Art og Bil på afveje foran Skt. Nikolai Kirke.

Dansefestivalen foregår i et samarbejde mellem Holbæk Kommune, Teatret Fair Play, Holbæk Teater, Woods og en del af SWOP-festivalen.