Holbæk-klub hædret

Orientering: Holbæk Orienteringsklub har vundet prisen som Årets Klub 2022.

Holbæk-klub hædret

Holbæk Orienteringsklub blev i weekenden valgt som Årets klub i 2022.

Positiv udvikling i medlemstallet, synlighed og sportslig succes var nogle af de begrundelser, der lå til grund, da Holbæk Orienteringsklub lørdag vandt prisen som Årets Klub 2022.

Det skete på Dansk Orienterings-Forbunds årlige repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus i Brøndby, hvor hovedbestyrelsen var enige om at tildele Holbæk-klubben den fornemme pris.

Holbæk OK oplevede sidste år en stabil medlemstilvækst, især i børne- og ungdomsafdelingen, og klubben har formået at fastholde de unge mennesker ikke mindst via ugentlige træningssamlinger i skovbunden på ruter i Eriksholm Skov, på Holbæk Fælled og i Knudskoven.

Forbundsbestyrelsen lagde også vægt på, at Holbæk Orienteringsklub har vist sig frem til træninger og stævner med en begejstring, som har kunnet aflæses via “hyppige og kompetente” indlæg på de sociale medier.

Og så har klubben ifølge Orienteringsforbundet været gode til at mobilisere medlemmer til stævner og divisionsmatcher.

Og ikke mindst medlemsbredden i divisionskampene var en stor fordel og måske afgørende for, at Holbæk kunne sikre sig oprykning til holdturneringens 2. division for første gang nogensinde i klubbens historie.

Derudover har Årets Orienteringsklub også været med til at arrangere stævner for andre klubber. Sammen med OK Øst i Birkerød stod Holbæk-klubben bag det internationale stævne Danish Spring, hvor klubben blandt andet stillede op med en række centrale funktionsledere.

– Vi er stolte og glade for anerkendelsen for vores arbejde i klubben. Det er også et resultat af, at vi har et super godt socialt miljø og en voksende ungdomsafdeling, lyder den umiddelbare reaktion fra Holbæk Orienteringsklubs Bjark Christensen.