Holbæk JS fik sæsonens sidste udebanesejr

Håndbold: Holbæk JS besejrede lørdag på udebane FIF’s tredjehold med to mål.

Holbæk JS tog begge point mod FIF

Foto: Allan Nørregaard

Holbæk Jernløse Stenhus var i aktion på udebane for sidste gang i denne sæson i 3. division. Og det slap 3. divisionskvinderne fornuftigt fra. Det endte nemlig med en sejr på 26-24 over tredjeholdet fra FIF.

Holbæk JS overraskede værterne med en 3-2-1 opstilling i forsvaret. Det førte til en tidlig føring, og Holbæk JS kunne gå til pause med en den komfortable stilling 10-16 på måltavlen.

Holbæk måtte undvære Michelle Jacobsen og Sara Alting, og da Freja Jarvad blev skadet i begyndelsen af anden halvleg begyndte Holbæk JS-træner Martin Lindkvist Christiansen at føle sig en smule alene på bænken.

Alligevel var Holbæk JS foran med både fire, fem og seks mål i løbet af anden halvleg. Og træneren er fuld af lovord om indsatsen.

– Det var noget af en præstation. Især med de ressourcer vi har tilbage, så var det utroligt at få en sejr. En virkelig god præstation, lyder det fra træneren.

Sejren holder Holbæk JS på femtepladsen, og med kun et opgør tilbage ligger det fast, at holdet slutter enten på femte- eller sjettepladsen.

Holdets sidste opgør er søndag den 2. april i Jernløsehallen mod HØJ.