Guldsmed røvet og bagbundet

Ida Spedtsberg

Holbæk: Tirsdag aften klokken 23.48, anmeldte en 62-årig mand et røveri, han havde været udsat for i egen bolig. Omkring klokken 21.30 ankom tre maskerede mænd til den 62-åriges bopæl på Valdemar Sejrsvej. De truede den 62-årige til at udlevere nøgler og kode til hans guldsmedeforretning, Smidt Kjergaard i Ahlgade, Holbæk.

Den 62-åriges 13-årige søn kom hjem under røveriet. De blev begge bagbundet og den 62-årige blev voldsomt behandlet. Cirka 2 timer efter røvernes ankomst, forlod de stedet med forskellige effekter, og den 62-åriges mørkeblå VW Passat med reg. nr. YM24013. Efterfølgende kørte røverne til guldsmedeforretningen, hvor de forsøgte at komme ind i forretningen, hvilket mislykkedes.

De tre røvere var alle ca. 20 år og af mellemøstlig oprindelse. Den ene mand er ca. 175 cm. høj og kraftig af bygning. Han havde fuldskæg og var iført en mørkeblå hættetrøje, sorte træningsbukser og Nike sko. Den anden er ca. 165-167 cm. høj. Han var iført en grå trøje med en sort skinvest udover, hiphop bukser og en tophue. Den sidste mand var iført en jakke med lynlås på fronten, hiphop bukser, Nike sko med orange mønster og en kasket med et mærke i fronten.

Lokalpolitiet i Holbæk efterlyser vidner, der har set røverne eller noget mistænkeligt omkring Valdemar Sejrsvej eller Ahlgade, eller nogen der har set den mørkeblå Passat.