Godkendt Holbæk-indsats mod stærk modstander

Fodbold: Holbæk gav god modstand i træningskampen mod 2. divisionsholdet HIK, der dog vandt med 2-1.

Holbæk bed fra sig mod 2. divisionshold

Foto: Brian Jensen

Holbæks danmarksseriehold havde lørdag sat sig selv på lidt af en opgave i årets anden træningskamp. Modstanderen var HIK, der befinder sig i 2. division og altså to rækker højere end holbækkerne.

Selv om gæsterne på Gentofte Stadion leverede en fin indsats, så kunne de ikke forhindre HIK i at snuppe sejren på 2-1.

Holbæk kom rigtig godt i gang og havde fem store chancer i de første 17 minutter. Blandt andet blev Tarik Mourhrib fældet i kampens indledning, og HIK fik et rødt kort. Hjemmeholdet fik dog lov til at sende en ny spiller på banen. Det spillede ikke den store rolle for anfører Malte Sjørslev, der sendte frisparket i mål.

En dårlig aflevering af Holbæk-keepeeren Sebastian Olsen førte til udligningen, der faldt efter 11 minutter. Emil Thomsen stod for scoringen.

I første halvlegs døende minutter gjorde Oscar Høybye det til 2-1.

Efter pausen spillede holbækkerne faktisk bedre end i første halvleg, og gæsterne kom også her frem til en række gode chancer – flere end hjemmeholdet. Men det blev ikke til yderligere scoringer.

– Vi brænder mange chancer og Sebastian har vel kun en redning i målet. Men vi var gode på bolden og var overraskende spilstyrende. Selvfølgelig sker der noget i anden halvleg, når vi bytter ud, men det var fint med spilletid til de unge, sagde Holbæks cheftræner, Jan Faber.