Frivillige gør status: Så meget skrald røg i sækken i Tølløse

Søndag morgen smøgede en gruppe frivillige ærmerne op og fjernede affald på gader og stræder i Tølløse. Foto: Fællesskab Tølløse.

Søndag morgen mødtes ca. 25-30 friske borgere ved Kulturset No1 i Tølløse for at deltage i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling.

Efter en hurtig kop morgenkaffe og friskbagte snegle, sponsoreret af Super Brugsen Tølløse blev indsamlerne sendt rundt på opsamlingsruterne i hele Tølløse.

I løbet af formiddagen blev der indsamlet mellem 50 og 75 kg affald, som efter en sortering, nu er afleveret på byens genbrugsplads. Det oplyser Fællesskab Tølløse og Tølløse Lokalforum i en pressemeddelelse.

Ud over arrangementet søndag formiddag, har samtlige fire skoler i Tølløse-området deltaget i indsamlingen og rengjort gader og stræder i skolernes respektive nærområder.

– Stor tak til alle som har medvirket i forbindelse med REN BY 2022 I Tølløse, lyder det fra arrangørerne.

Det er 6. år i træk, at Tølløse medvirker i den landsdækkende affaldsindsamling,

REN BY arrangementet i Tølløse er tilrettelagt af en lille gruppe – under Fællesskab Tølløse og Tølløse Lokal Forum – bestående af Frank Christensen, Klaus Engberg og Kjeld Sørensen.

Der var kaffe på kanden og basser sponsoreret af SuperBrugsen Tølløse til Tølløses 25-30 deltagere i årets udgave af Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling. Foto: Fællesskab Tølløse.