Fårevejle fandt aldrig spillet

Foto: Per Christensen, Christian Dahl
12SNV PC Fodbold.
  Farevejle og Holbæk United mødes til lokalopgør i fodboldens serie 1
   Foto: Per Christensen
12SNV PC Fodbold. Farevejle og Holbæk United mødes til lokalopgør i fodboldens serie 1 Foto: Per Christensen PerChristensen

Det var meget småt med chancer i lokalopgøret i serie 1 lørdag mellem Fårevejle og Holbæk United, som endte 1-2. En stor del af forklaringen er, at Fårevejle aldrig fik deres gameplan til at virke.

Det ærgrer selvsagt Fårevejles trænerteam, mens Holbæk Uniteds træner Turgay Keskin er klar til at tage en del af æren for det.

– Det taktisk oplæg var, at vi skulle ud og have tre point. Fårevejle ligger foran os i tabellen, men de er ikke bedre spillere, end vi er. De står godt på banen, men det er kun lange bolde, de lever af. Det var 100 procent vores fokus at afvise de lange bolde, og vores gameplan holdt. Vi vidste, at kunne vi forsvare os mod de lange bolde, skulle vi nok vinde siger Turgay Keskin.

– Det vi gerne vil er at spille vores angribere i fødderne med ryggen til mål, hvor de spiller tilbage på førsteberøringen, så spiller vi vi bredt, så vi kan slå et indlæg indover. Det lykkes to gange i kampen, og vi scorer et mål på det. Men i stedet for at gøre det hver gang, så forsøger vi at vende og afdrible tre mand, siger Fårevejles assistenttræner Thomas Larsen.