De træner kun inden døre om vinteren

Addofitness er et nyt fitnesskoncept i Holbæk, som prioriterer det sociale samvær, den personlige kontakt til træneren og ikke mindst træning i det fri i sommerhalvåret.

I foråret og sommeren 2017 har de trænet udendørs, men den 1. oktober rykkede Addofitness inden døre på Parallelvej 50.

De to indehavere, Celina Froholdt og Josef Markussen, kalder deres holdtræning for bootcamps fordi de gerne vil signalere, at der er tale om resultatorienterede træningsforløb med høj intensitet:

– Vi lægger særlig vægt på efterbrændingstræning, som er designet, så man forbrænder maksimalt fedt og toner hele kroppen på kun 30 minutter, forklarer Josef Markussen,

Træningen i den 170 kvadratmeter store hal på Parallelvej, er tilrettelagt på tre ugentlige hold, hvor det er den legende tilgang, der er i højsædet.

Det sociale aspekt hos Addofitness motiverer deltagerne til at komme til træningen – og blive ved at komme:

– Hos os kan man ikke bare gå ned og træne alene, træningen er et fællesskab, hvor vi også har det sjovt og kan grine sammen, når vi for eksempel spiller stikbold eller rundbold. Jeg fører protokol på gammeldags vis over, hvem der er kommet til træningen. Hvis der er en, som udebliver flere gange, tager vi en opringning og spørger: »Er du stadig okay?« Det er det personlige touch, som kan gøre forskellen på, om man når sine træningsmål eller ej, fortæller Celina Froholdt.