Comeback sikrede Holbæks sejr

Foto: Christian Dahl
Træner Matias Camino mener, at Holbæks gameplan var god nok, og at sejren kom, da spillerne begyndte at følge den.
Træner Matias Camino mener, at Holbæks gameplan var god nok, og at sejren kom, da spillerne begyndte at følge den.

Holbæk-BMS Herlev 79-69

Holbæks point: Adam Fravert 31, Marius Leceesvki 24, Rasmus Vanner 9, William Vang 6, Pablo Lopez 6, Mikkel Hartig 3.

Holbæk var på hælene i søndagens hjemmekamp mod BMS Herlev, men vandt alligevel kampen med 10 point. Dermed har holdet vundet begge sine kampe i sæsonen og er på fjerdepladsen i 1. division øst, hvor de fleste andre hold har spillet en, to eller tre kampe mere end Holbæk.

– Det krævede stor mental styrke at komme tilbage. Det er ikke nemt at komme tilbage, når man er bagud med 15 point, men det klarede vi, siger Holbæks spanske træner Matias Camino.

I første periode kunne Holbæk nemlig slet ikke få tingene til at hænge sammen, og holdet kom bagud med 15 point. 25 af BMS Herlevs 69 point fik de lov at lave i første periode, hvor defensiven ikke fungerede for Holbæk. Men allerede i anden periode fik Holbæk indhentet føringen, og efter pausen kunne Holbæk skabe sin føring.

Ifølge Matias Camino lavede Holbæk egentlig ikke om på planerne. De begyndte bare at følge dem.

– Vi havde en god gameplan, der virkede. Vi fulgte den bare ikke i starten. Men vi vendte tilbage til den , og det gav resultater. Vi ændrede ingenting offensivt, og defensivt begyndte vi bare at følge planen, fortæller Matias Camino.

Han roser hele holdet for en stærk holdpræstation, men Adam Fravert og marius Lecevski var igen nøglespillere. Fravert blev topscorer med 31 point og markerede sig også med ni rebounds. Lecevski nøjedes med 24 point, men havde til gengæld imponerende 17 rebounds fordelt på ni offensive og otte defensive.