Beboer nervøs på børnenes vegne

En af beboerne i Engvang i Holbæk er nervøs for, hvad der kan ske med de mange børn, der løber rundt i Engvang, når man hører om skyderi.

Foto: Jacob Høngaard Jensen
- Det er lidt vildt, at det sker sådan et sted som herude.  Med alle de børn, der render rundt, siger Morten Andersen her foran området ved søen, hvor politiet fandt våben  tirsdag eftermiddag.
– Det er lidt vildt, at det sker sådan et sted som herude. Med alle de børn, der render rundt, siger Morten Andersen her foran området ved søen, hvor politiet fandt våben tirsdag eftermiddag.

– Det er lidt vildt, at det sker sådan et sted som herude. Med alle de børn, der render rundt. Jeg så bare politiet rende rundt herude (ved søen i Engvang red.) De fandt to knive og et træbat, siger Morten Andersen, der bor lige ud til stedet, hvor der ifølge politiet var slagsmål tirsdag eftermiddag.

Her blev også meldt om skyderi uden politiet dog kan bevise det. Morten Andersen havde været ovre ved sin mor, der bor i bygningen skråt over for hans egen lejlighed i Engvang, så han så først politiet gå rundt, da han kom ud og gik hjem mod sig selv tirsdag eftermiddag.

– Jeg så politiet og en masse mennesker nede på græsset. Det er ikke herude sådan noget plejer at ske. Der plejer at være meget roligt, lyder det fra 24-årige Morten Andersen.

Han forklarer, at der tit er nogle unge mennesker, der holder til nede ved søen i Engvang i Vangkvarteret. Men de er stille og rolige og passer sig selv. Tirsdag var der ifølge hans forklaring 6-7 politifolk og de havde hunde med.

– Nu håber jeg, at politiet får tid til at være her lidt mere. Det ville være en god ting, siger Morten Andersen.

Jan Martensen, der har boet i Engvang i tre år, mener, at det er et rimeligt roligt kvarter.

– Det er mest 13-14-årige der hænger ud. Det er ikke noget jeg vil kalde bander. Generelt synes jeg det er fredeligt. Engang i mellem er der nogle, der råber lidt højt, men ellers er det et ok sted, siger han.

jhj nordvest.dk