Bageri flytter ind hos SuperBrugsen

Maria’s Bageri i Tølløse siger farvel til sin egen butik og goddag til den lokale SuperBrugsen.

Bageri flytter ind hos supermarked

Til april vil det være brød fra Maria’s Bageri, der ligger klar i montrerne i SuperBrugsen Tølløse. Foto: SuperBrugsen Tølløse.

Det er nye tider i Maria´s Bageri i Tølløse, der er om kort tid pakker flyttekasserne. De brødflove kunder får dog næppe problemer med at finde frem den lokale bagers nye adresse.

Maria’s flytter nemlig kun få meter, nærmere bestemt over på den anden side af Vestergade hos SuperBrugsen Tølløse, hvor der fremover skal langes friskbagt brød, kager og sandwichs over disken i Supermarkedets forområde.

Det skriver dagligvarebutikken i en pressemeddelelse.

– I en tid hvor energipriserne og den økonomiske krise presser alle, er det vigtigt, at vi står sammen her i byen og sikrer kunderne de bedste indkøbsmuligheder. Med denne aftale styrker vi både handelslivet i byen, Maria´s Bageri og SuperBrugsen, siger uddeler Henrik Lassen, SuperBrugsen Tølløse i pressemeddelelsen.

Begejstret bagermester

Her fremgår det, at Maria’s Bageri slår dørene op i SuperBrugsen Tølløse i begyndelsen af april måned.

De ansatte i supermarkedets nuværende bagerafdeling vil få tilbudt job andre steder i butikken, mens medarbejderne fra Maria´s Bageri flytter med over i de nye rammer.

– Jeg er begejstret for denne løsning. Vi får mulighed for at betjene de mange kunder, der kommer i SuperBrugsen, med vores kvalitetsbrød samtidig med, at vi fastholder de medarbejder, kunderne kender fra Maria´s Bageri, siger bagermester Nidal.

Maria’s Bageri har i forvejen en afdeling i SuperBrugsen Hvalsø.