Axelsen på en speciel finaletur

Golf: Tølløses John Axelsen var med i sin anden finale-weekend på DP World Tour og gjorde sig bemærket i sidste runde.

Fra New Delhi over Taastrup til Nairobi

Tølløses John Axelsen gjorde sig bemærket på sidste finalerunde i Singapore.

Det skæppede ikke så meget på scorekortet og på resultat-tavlen, men alligevel leverede Tølløses professionelle golfspiller John Axelsen en bemærkelsesværdig præstation, da han i weekenden var med i finalerunderne i Singapore Classic.

På Laguna National Golf Resort Clubs varme og vindblæste bane i Singapore, ikke langt fra ækvator, hvor han var med i sin anden finale på DP World Tour – den tidligere Europ Tour – scorede John Axelsen par på alle banens 18 huller.

En noget usædvanlig præstation, som han allerede på turneringens førstedag havde givet prøver på, da den 25-årige DP World-rookie kom rundt i imponerende 67 slag på par-72-banen. Han startede på banens såkaldte bag-ni, hvor alle ni huller blev klaret i par.

Turneringen i Singapore var Axelsens femte efter oprykningen til DP World Tour, og trods den gode første runde og søndagens bemærkelsesværdige omgang, sluttede Axelsen på en beskeden plads som nummer 55 med et samlet slagforbrug i – 5 efter runder på 67, 73, 71 og 72 slag.

Turneringen blev vundet af sydafrikanske Ockie Strydom, der i Alfred Dunhill Championship for et par måneder siden – hvor Axelsen var med i sin første DP World-finale – tog sin første DP-sejr.

Med turneringens laveste runde på 63 slag i søndagens fjerde runde sluttede 38-årige Strydom som vinder med samlet 269 slag foran finske Sami Välimäki i 270 slag.

Blandt de fire danske finaledeltagere var det Marcus Helligkilde, der blev bedst placeret på en 17. plads, mens Jeff Winther blev nummer 23. Niklas Nørgaard Møller blev samlet nummer 38 i -8 slag.