Alle dårlige gange tre for Tuse

Fodbold: Tuse endte med at tabe alle tre træningskampe, da Ballerup-Skovlunde lørdag vandt træningskampen med 3-2.

Tuse lægger ud mod topholdet

Tuse tabte også tredje træningskampe

Det sluttede også med nederlag i den tredje og sidste træningskamp, da Tuse lørdag havde besøg af sjællandsseriekollegerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold til en træningskamp.

Den vandt BSF med 3-2, efter at Tuse havde været foran med 2-0. Dermed har Tuse tabt alle tre træningskampe i forårets optaktsfase. Tidligere har Tuse tabt med 2-3 til Farum og 1-2-nederlag til Skjold Birkerød,

Peter Pele Hansen er kommet til Tuse med 17 førsteholdskampe i Holbæk i bagagen. Han spillede lørdag sin første kamp for Tuse og krydrede indsatsen med et uofficielt debutantmål, da han scorede i slutningen af første halvleg.

I anden halvleg blev der begået et straffespark mod Oliver Frederiksen, så Lasse Frendrup kunne score til 2-0 fra pletten.

Tuse-træner Martin Jungsgaard valgte at skifte otte spillere ind samtidigt i anden halvleg, og den nye B-kæde kunne ikke helt følge med.

I løbet af tre minutter fik BSF udlignet til 2-2, da Rasmus Brøns headede et hjørnespark ind og Jonas Vestergaard scorede, efter at Tuse-forsvaret var blevet udspillet.

Tre minutter før slutfløjtet sikrede Bertram Svensson sejren for BSF. Martin Jungsgaard har lært masser om spillerne i de to første træningskampe, og også i lørdagens opgør var der en klar lektion.

– Jeg har lært, at man ikke skal skifte otte spillere ind på en gang. Jeg havde byttet i pausen, hvis jeg havde været utilfreds. I første halvleg spillede vi ikke specielt godt, men vi arbejdede godt, sagde Tuse-træneren, der gerne havde set en større pauseføring.

– I de dårlige perioder må man spille primitivt. Da vi scorede til 1-0 var det vel første gang, at vi satte seks afleveringer sammen. Til gengæld skulle vi havde scoret til 2-0 og 3-0 lige efter, lød det fra Jungsgaard, der naturligvis ærgrede sig over kampens afslutning.

– Jeg synes, at jeg har en god B-kæde, den burde ikke falde sammen på den måde, sagde Martin Jungsgaard.

Tuse åbner forårssæsonen lørdag den 18. marts, hvor topholdet Såby kommer på besøg. Tuse er på fjerdepladsen tre point efter Såby.